Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Beşiktaş'ta yeni hocanın imza atacağı tarih belli oldu

Beşiktaş, Rıza Çalımbay'ın ardından hızla yeni bir teknik direktör arayışına girdi. Kulüp yönetimi, takımın başına getireceği yeni teknik direktörü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş'ın, yeni teknik direktörle anlaşmayı planladığı tarih de netleşti. Kulüp, taraftarlarına ve futbol camiasına heyecan verici bir ismi takımın başına getirme konusundaki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. İşte yeni hocanın imza atacağı tarih

Yayın Tarihi: 25.12.2023 10:05
Güncelleme Tarihi: 25.12.2023 10:05

Beşiktaş'ta yeni hocanın imza atacağı tarih belli oldu

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz sonrası teknik direktörlük görevine getirilen Rıza Çalımbay ile Alanyaspor yenilgisi sonrasında yollar ayrılmıştı.

beşiktaş

Rıza Çalımbay'ın görevinden ayrılmasının ardından, Beşiktaş yönetimi yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi. Bu kapsamda, önceliklerinin yabancı bir teknik adam olduğu belirtiliyor. Kulüp, Solskjaer gibi bazı isimlerle görüşmeler gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün belirlenmesi için planlanan tarih de netleşti. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Hatayspor maçının ardından verilecek olan lige arada, yeni hocayla sözleşme imzalamayı hedefliyor. Haberde ayrıca, kulüp başkanı Hasan Arat'ın yeni teknik direktörle 1.5 senelik bir sözleşme yapma niyetinde olduğu ifade ediliyor. Beşiktaş, teknik direktörlük pozisyonuna yapılacak bu önemli atamayla ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.