Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Beşiktaş, Galatasaray’ın Eski Golcüsünü Transfer Etmek İçin Harekete Geçti! Yılın Transfer Çalımı

Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos’un isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Rizespor’u 4-0 mağlup ederek bu sezonki en farklı galibiyetini alan siyah-beyazlı ekip, Adana Demirspor’dan Svensson’u renklerine bağladıktan sonra şimdi de ezeli rakibi Galatasaray’ın eski yıldızını kadrosuna katmak için girişimde bulundu.

Yayın Tarihi: 12.01.2024 15:56
Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 15:56

Beşiktaş, Galatasaray’ın Eski Golcüsünü Transfer Etmek İçin Harekete Geçti! Yılın Transfer Çalımı

Beşiktaş, kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çeşitli hamlelerde bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, önce Svensson transferini tamamladı, ardından Trabzonspor'un oyuncusu Bakasetas için uğraşırken, şimdi de eski Galatasaray oyuncusu Erencan Yardımcı için harekete geçti.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos'un raporu doğrultusunda transfer listesini oluşturduğu ifade ediliyor. Bu doğrultuda, Beşiktaş'ın eski rakibi Galatasaray'ın genç golcüsü Erencan Yardımcı'nın transferi için girişimde bulunduğu belirtiliyor. Beşiktaş'ın, bonservisi Eyüpspor'da olan Erencan Yardımcı ile ve kulübüyle görüşmelere başladığı aktarıldı.

beşiktaş

Genç golcü Erencan Yardımcı'nın Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı ifade edilirken, bu sezon Pendikspor formasıyla gösterdiği performansın dikkat çekici olduğu vurgulanıyor. Erencan Yardımcı, Galatasaray'dan ayrıldığı 2021 yaz transfer döneminde 479 bin euro bonservis bedeliyle Pendikspor'a kiralık olarak gitmişti. Bu sezon Pendikspor formasıyla 15 maçta 6 gol atmış olan genç oyuncu, Beşiktaş'ın radarına girmiş durumda.