Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bankada 100 TL'niz kalmış olabilir! Bu işlemi yaparak hemen geri alın

Ziraat Bankası 2024 yılına güzel bir haber kampanyasıyla başlıyor. Ocak ayına özel olarak duyurulan kampanyayla cebinde akıllı telefon olan herkes için geçerli. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 13.01.2024 16:10
Güncelleme Tarihi: 13.01.2024 16:10

Bankada 100 TL'niz kalmış olabilir! Bu işlemi yaparak hemen geri alın

Ziraat bankasından müşterilerine yine özel bir kampanya duyurusu geldi. Eğer akıllı telefonunuz varsa sizde bu kampanyaya dahil olabilirsiniz. Detaylar haberimizde…

su

ZİRAAT BANKASI AKILLI TELEFON KULLANICILARINA ÖZEL 100 TL PARA İADESİ KAMPANYASI! BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLAR

Ziraat Bankası'nın ocak ayı kampanyasında akıllı telefon kullanıcılarına özel 100 TL nakit iade fırsatını kaçırmayın! QR ödeme ile 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde 10 TL, Banka Sepeti lirası ile toplamda 100 TL kazanın. Daha fazlasını öğrenin ve bugün finansal avantajlardan yararlanın!

Kamu bankaları müjde kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziraat Bank, ocak ayında akıllı telefon sahiplerine özel bir kampanya başlatacağını ve her işlemde 100 TL para iadesi yapacağını duyurmuştu. İşlemlerimiz hakkında detaylı bilgi ve sık sorulan soruları aktaracağız.

ZİRAAT BANKASI 100 TL PARA İADESİ DETAYLARI

Ziraat Bankası, QR ödeme ile 200 TL ve üzeri alışverişlerde nakit karta toplam 100 TL tutarında lira iadesi imkânı sunuyor. Kampanya kapsamında aşağıdaki bilgiler geçerlidir:

KAMPANYA KOŞULLARI

Promosyon 1 Ocak- 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

İade almak istiyorsanız işlem öncesinde Bankkart mobil uygulaması veya Bankkart.com.tr üzerinden katılım sağlamanız gerekmektedir.

İŞLEM DETAYLARI

Bankkart Mobil ve Ziraat Mobil'de QR (QR kod) ödemelerde 200 TL ve üzeri alışverişlerde 10 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lirası olarak verilecek.

Kampanyadan yalnızca aynı gün aynı işyerinde yapılan ilk işlem faydalanabilir.

Kampanya süresince nakit veya QR ödeme ile taksitli alışveriş yapabilirsiniz.

QR İLE ÖDEME NASIL YAPILIR?

Lütfen personele QR ile ödeme yapacağınızı söyleyin.

Bankkart Mobil uygulamasında 'Ödemeler' menüsünden 'Ödemeler' seçeneğini seçin ve POS ekranındaki barkodu okutarak Bankkart Mobil ödeme ekranına yönlendirileceksiniz.

Ödeme yapmak istediğiniz kartı seçin, onaylayın ve ödemenizi tamamlayın.

KAMPANYADAN KAZANÇ VE BAŞVURU

Kampanya kapsamında kazanılabilecek maksimum Banka Sepeti Lirası tutarı 100TL'dir.

 Promosyon koşullarını karşılayan müşterilerden Bankkart Lirası anında tahsil edilecektir.

Para iadesi istiyorsanız lütfen belirtilen kanallardan talepte bulunun.

31 Ocak tarihine kadar yapılan tüm işlem ve başvuru tutarları anında kartınıza iade olarak yansıtılacaktır. Ziraat Bankası, bu özel ve ödüllendirici kampanyasıyla akıllı telefon kullanıcılarına finansal kolaylık sağlamaya devam ediyor.