Bist 100
10.268,58 0%
DOLAR
32,25 -0,01%
EURO
34,82 0,4%
ALTIN
2.409,84 1,2%

ATV'nin reyting yıldızı dizisinde flaş değişiklik! Sezon ortası başroller sil baştan değişecek

O dizinin 2. sezonunun ne zaman çıkacağı merakla beklenmektedir. Hangi dizi 2. sezonu çıkacak? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 18.12.2023 07:20
Güncelleme Tarihi: 18.12.2023 07:20

ATV'nin reyting yıldızı dizisinde flaş değişiklik! Sezon ortası başroller sil baştan değişecek

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümleriyle ekranda olmak için hazırlanıyor. 2. sezonu ne zaman yayımlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

O DİZİNİN MERAK EDİLEN YENİ SEZONU!

ATV ekranlarında yayımlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 2. sezonu merakla beklenmektedir.Ben bu cihana sığmazam

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezonuyla ekranlara dönecek. 2. sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezon ilk fragmanını yayımlayarak 'Yakında ATV'de' notuyla paylaştı. 2. sezon eylül ayı ortalarında ekranlarda yerini alacak. Yeni sezonda senaryoyu Zülküf Yücel ve Zehra Yücel ele alacaktır.

Cezayir, Dumrul karşı karşıya kalır. Silahları birbirlerine karşı doğrulturlar. Dumrul Cezayir'i vurabilme fırsatını yakalasa da vurmaz. Neden vurmadığını sorunca cevabı Cezayir'i kızdırır.

Cezayir, Dumrul ve Tatavlalı'dan kurtulmak için plan yapmaktadır. Dumrul Tatavlalı'ya teklifte bulunur eğer gerçekleştirirse özgürlüğe kavuşacaktır.

Firuze, manevi olan babası Dumrul'la hayal kırıklığı içerisine girer. Firuze çok fazla stres yaşamaktadır. Çocuklarının da hayatının tehlikede olduğunu bilmektedir. Bu sebeple yeni karar alır. Leyla ise hayalini Cezayir'e anlatır. Leyla'nın hayalini gerçekleştirmeye çalışır.