Bist 100
10.158,63 0%
DOLAR
32,18 -0,08%
EURO
35,08 -0,12%
ALTIN
2.457,01 0,06%

Aşka Düşman oyuncu kadrosunda kimler var?: Dizinin başrollleri kim? Aşka Düşman kim kimdir?

TV8’in yeni dizisi Aşka Düşman, aşka olan inancını ve güvenini yitirmiş bir anne ile üç kızının duygusal hikayesini anlatıyor. Peki, dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizide hangi oyuncular hangi karakteri rol alıyor? İşte dizinin başrolleri

Yayın Tarihi: 04.01.2024 18:08
Güncelleme Tarihi: 04.01.2024 18:08

Aşka Düşman oyuncu kadrosunda kimler var?: Dizinin başrollleri kim? Aşka Düşman kim kimdir?

TV8’in yeni dizisi Aşka Düşman, izleyicilerin merakla beklediği bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ise merak konusu oldu. Peki, Aşka Düşman'ın kadrosunda kimler var?

aşka düşman

Aşka Düşman'ın konusu ne?

Dizide, aşka olan inancını ve güvenini yitirmiş anne Bahriye’nin, pırıl pırıl üç kızını da aşka karşı korumasına dair hikaye anlatılıyor. Bahriye’nin en büyük kızı İnci, annesinin bütün uyarılarına rağmen Uygar ile yasak aşkın kollarına düşüyor. Bahriye’nin aşka düşman hallerinin ardında ise büyük bir sır yatıyor.

Dizinin Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosu şöyle:

Nazan Kesal: Bahriye

Cem Yiğit Üzümoğlu: Uygar

Buse Meral: İnci

Ebru Aykaç: Neva

Merve Nur Bengi: Zeynep

Bedia Ener: Şükran

Barış Aytaç: Cem

Esra Ruşan: Meltem

Bihter Dinçel: Ayşe

Sermet Yeşil: Hüseyin

Dizinin Yayın Tarihi

Aşka Düşman dizisi, 4 Ocak 2024 Perşembe akşamı TV8 kanalında yayınlanmaya başladı.

Aşka Düşman dizisi uyarlama mı gerçek hikaye mi? 

Dizinin senaryosunun uyarlama olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Ancak dizinin yapımcısı Acun Ilıcalı, dizinin tanıtımını paylaştığı Instagram hesabında “Evde kavga çıkacak” dedirtti. Bu da dizinin senaryosunun gerçek hayattan esinlenmiş olabileceği yönünde bir ipucu veriyor. Dizinin senaryosunun uyarlama olup olmadığı ise ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Aşka Düşman dizisi nerede çekildi? 

Dizinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor. Dizinin setinden paylaşılan fotoğraflarda Kadıköy, Beşiktaş, Beyoğlu gibi yerler görülüyor.