Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Araç sahibi emekliler sonunda oh çekecek! Artık bedava oldu

Türkiye genelinde emekli vatandaşlara yönelik yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenleme ile araç sahibi olan emekliler, ücretsiz hizmetlerden yararlanabilecek. İşte konuya dair detaylar...

Yayın Tarihi: 12.05.2024 12:13
Güncelleme Tarihi: 12.05.2024 12:13

Araç sahibi emekliler sonunda oh çekecek! Artık bedava oldu

Türkiye genelinde emekli vatandaşlara yönelik yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenleme ile araç sahibi olan emekliler, ücretsiz hizmetlerden yararlanabilecek. İşte yeni düzenlemeyle ilgili merak edilenler...

emekli haberi

ÜCRETSİZ HİZMETLER DÖNEMİ BAŞLADI

Emekli vatandaşlarımız için müjdeli haberler var! Artık emeklilik dönemindeki araç sahipleri için ücretsiz hizmetler sunulmaya başlandı. Yıllarca süren ödemeler artık tarihe karışıyor.

HGS ALT LİMİT GÜNCELLEMESİ

Hızlı Geçiş Sistemi’nde (HGS) yapılan son güncellemeyle, alt limitler 100 TL’den 175 TL’ye çıkarıldı. Bu değişiklik, otoyol ve köprü geçişlerinde yaşanan bakiye problemlerini ortadan kaldırdı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN EMEKLİLERE MÜJDE

Ziraat Bankası, emeklilere yönelik bir hizmeti artık bedava olarak sunacağını duyurdu. Bu yeni düzenlemeyle, emeklilerimiz için daha rahat bir dönem başlıyor.

YENİ EMEKLİ MAAŞI KAMPANYASI

“Bankamızı tercih eden yeni emekli müşterilerimiz, bir yıl boyunca geçerli olacak avantajlardan yararlanmaya başlayabilirler,” diyor Ziraat Bankası yetkilileri.

emekli haberi

VADELİ MEVDUAT FAİZ AVANTAJI

Ziraat Bankası, emekli maaş promosyonunu yükseltirken, aynı zamanda vadeli mevduat faiz oranlarında da avantajlı kampanyalar sunuyor.

ÜCRETSİZ HGS ETİKETİ

İlk kez emekli olan ve maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşterilere özel, ücretsiz HGS etiketi hizmeti verilecek.

Emeklilere özel %25 indirimli kiralık kasa ve dijital kanallar üzerinden ücretsiz para transferi işlemleri gibi ek avantajlar da sunuluyor.

Emekliler, maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıyarak ve 3 yıllık maaş promosyonu anlaşmasını imzalayarak bu fırsatlardan yararlanabilirler.