Bist 100
10.173,42 1%
DOLAR
32,29 0,06%
EURO
35,02 0%
ALTIN
2.435,89 0,08%

Apple, ücretsiz eğitim vereceği web sitesini erişime açtı

Amerika’nın teknoloji dehası olan Apple, geliştiricilerin Swift ile nasıl kod yazılacağını öğrenmeleri için eğitim içeren yeni bir web sitesini kısa süre önce kullanıma sundu. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 01.04.2024 19:07
Güncelleme Tarihi: 01.04.2024 19:07

Apple, ücretsiz eğitim vereceği web sitesini erişime açtı

Apple, ücretsiz Xcode, Swift ve Swift UI eğitimlerini içeren yeni bir web sitesi başlattı. Detaylar haberimizde...

kargo

APPLE, ÜCRETSİZ SWİFT EĞİTİMLERİNİN BULUNDUĞU YENİ BİR WEB SİTESİNİ KULLANIMA SUNDU

Teknoloji devlerinden Apple, Xcode, Swift ve Swift UI konularında ücretsiz eğitimler sunan yeni bir web sitesini hayata geçirdi. Bu web sitesinde bulunan talimatların ayrıntıları aşağıda verilmiştir:

WWDC 2024 yaklaşırken Apple bu hafta, Xcode, Swift ve Swift UI ile kod yazan geliştiricilerin sayısını artırmak ve öğrenmeyi kolaylaştırmak amacıyla bu kursların tüm geliştiricilere ücretsiz olarak sunulduğu yeni bir web sitesi başlattı.

İŞTE SWİFT'TE GELİŞTİRME EĞİTİMLERİ İLE YAPABİLECEKLERİNİZ:

Swift'te geliştirme adlı başlıklı web sitesi yeni geliştiriciler için oldukça faydalı olacaktır. Çünkü bu sayfada Xcode'u nasıl kuracağınız ve ilk Swift projenize nasıl başlayacağınız hakkında ayrıntılı talimatlar verilmektedir.

Beş farklı bölüm halinde hazırlanan eğitimin bölümleri şunlardır: Xcode'u Keşfetmek: Görünümler, Yapı ve Özellikler, Düzenler ve Stiller, Düğmeler ve Durum, Listeler ve Metin Alanları. Apple'ın geliştirici araçları pazarlama müdürü Tim Sneath yeni site hakkında şunları söyledi: "Bugün Swift ve SwiftUI ile kodlamaya ilk adımlarını atan öğrenciler için yeni bir eğitim seti duyuruyoruz! Bu eğitimleri kullanmak için önceden kodlama deneyimine sahip olmanıza gerek yok, dolayısıyla bunlar harika bir temel oluşturuyor." İfadelerine yer verdi