Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ankara Üniversitesi yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Puan şartı tutanlar yaşadı

İş arayan adaylara müjde! Ankara Üniversitesi bünyesine personel alımı yapılıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 05.01.2024 21:59
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 21:59

Ankara Üniversitesi yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Puan şartı tutanlar yaşadı

Ankara Üniversitesi bünyesine sözleşmeli personel alımı yapılıyor! Başvuru şartları tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

Ankara Üniversitesi tarafından yayımlanan son duyuruya göre üniversite bünyesine 164 personel alımı yapılacak. Alımlar Büro Personeli, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Fizyoterapist, Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Laborant, Eczacı, Psikolog, Mühendis, Teknisyen, Destek Personeli Hasta Bakım ve Isıtma ve Soğutma kadrolarına yapılacak. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesinde yer alan şartları taşıması, 2022 KPSS puanının asgari düzeyde olması, başvuru yapılacak kadronun özel şartlarının taşınması, KHK ile kamu görevinden ihraç edilmemiş olması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlılık ya da emeklilik maaşı almıyor olması, haftalık çalışma süresi 40 saati geçmeyecek şekilde 7/24 çalışma esasına göre gece dahil çalışmaya uygun olunması, (atanmaya hak kazanan adayların hizmet sözleşmesinde yer alan şartları yerine getirmemesi halinde sözleşmeleri feshedilecektir), 

ankara üniversitesi personel alım duyurusu

Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosu için süresi geçmiş bile olsa kasten işlenmiş bir suç dolayısıyla bir sene ya da daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış bile olsa devlet güvenliğine karşı, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, kamu sağlığına karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güvenin kötüye kullanımı, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklı malvarlığı aklama ya da kaçakçılık suçlarından mahkum olmaması şartlarını taşıması gerekiyor. Adaylar açılan kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapabilecek, birden fazla başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Atama hakkı kazanan adaylara arşiv soruşturması yapılacak. Gerçek dışı belge ya da beyanda bulunan adaylar atama hakkı kazansa bile haklarında suç duyurusunda bulunulacak ve atamaları yapılmış bile olsa iptal edilecektir. Başvurular 14 Ocak tarihine kadar http://personeldb.ankara.edu.tr/ internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek.