Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,23 0,07%
EURO
35,12 0,19%
ALTIN
2.494,17 0,24%

Aldatıldım diyerek ortalığı yıkmıştı! Boşanır boşanmaz aşkı ünlü futbolcuda buldu!

2021 yılında hayatını Bilal Hancı ile birleştiren ve dramatik şekilde boşanan Esin Çepni boşanmanın acısını unuttu ve o isimle yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 18.12.2023 17:05
Güncelleme Tarihi: 18.12.2023 17:05

Aldatıldım diyerek ortalığı yıkmıştı! Boşanır boşanmaz aşkı ünlü futbolcuda buldu!

Eşi ile boşanma aşamasında iken aldatıldığını öğrenip yıkılan Esin Çepni boşanmanın ardından şimdi o futbolcu ile yeni bir aşka başladığını duyurdu. Detaylar haberimizde…

su

AYRILIKLARI ÇOK KONUŞULMUŞTU! AYRILIK ACISINI ATLATAN ESİN ÇEPNİ AŞKI RİZESPOR'UN KALECİSİNDE BULDU!

Bilal Hancı ile evliliği dramatik bir şekilde sona eren Esin Çepni, ilişkilerine dair bir video paylaştı. Derginin gündemine bomba gibi düşen ayrılığın ardından Bilal Hancı, özür dileyen bir açıklama yaptı. Ayrılık acısını atlatan Cepni, aşkı Çaykur Rizespor kalecisi Zafar Görgen'de buldu.

Kafalar grubu üyelerinden 2021 yılında evlendikleri Bilal Hancı'nın eski eşi Esin Çepni'nin yaptığı paylaşım derginin gündemine bomba gibi düştü. Eşinin kendisini aldattığını iddia eden Çepni, fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Bilal Hancı ve boşanmanın eşiğinde olduğu eşi Esin Çepni'ni gece kulübünde genç bir kadınla aldattığı fotoğraflar gün yüzüne çıktı. Bunun üzerine Esin Çepni, kocasının ihanetinin videosunu gözyaşları içinde yayınladı.

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Daha sonra Esin Çepni, Bilal Hancı'dan resmen boşandığını açıkladı. Son olarak Bilal Hancı'dan kısa bir süre önce boşanan Esin Çepni, yeni bir aşka yelken açtı.

Esin Çepni önce erkek arkadaşı Zafar Görgen ile el ele tutuştuğu fotoğrafı yayınladı, ardından ikili arasında romantik bir an yaşandı.