Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,36 -0,06%
EURO
34,9 0,14%
ALTIN
2.376,37 -0,35%

Aile Bakanlığı kamu personeli alımı için düğmeye bastı! İşte başvuru şartları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü, Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın bünyesine kamu personeli istihdamı gerçekleştirecek.

Yayın Tarihi: 23.04.2024 07:06
Güncelleme Tarihi: 23.04.2024 07:06

Aile Bakanlığı kamu personeli alımı için düğmeye bastı! İşte başvuru şartları

Kamu Personeli şeklinde görevlendirilecek 2 Sosyal Yardım ve İnceleme çalışanı alınacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanda alımlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın bünyesine yapılacak. Tam zamanlı ve aynı zamanda daimi süreli gerçekleştirilecek olan memur alımına ilişkin başvuru detayları haberimizde yer alıyor.

Aile Bakanlığı Kamu Personeli Alımı

Bakanlık, osyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda Sosyal Yardımlaşma ve Araştırma Görevlisi olarak görev alacak yeni memur alımı işlemlerini başlattı. Başvurular, 26 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek.

"Memur alımı başvuru şartları ve gerekli belgeler"

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi. Kayıt ofisinden onaylı bir kopya. Geçmişi olan ikamet kaydı, KPSS sonuç belgesi. Sabıka kaydı belgesi. Sürücü belgesinin kopyası. Lisans diploması veya diploma belgesinin aslı, aslı yoksa üniversite veya noter tasdikli örneği. Erkek adayların son ay içinde alınmış olan askerlik belgesi. Son 6 ay içinde çekilmiş olan 4 adet vesikalık fotoğraf.

Temel bilgisayar becerilerine sahip olan ve Word, Excel, Powerpoint gibi Office programlarını rahatlıkla kullanabilenler. Üniversitelerin sosyoloji, psikoloji, sosyal hizmet, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, halkla ilişkiler ve halkla ilişkiler alanlarında en az dört yıllık temel eğitim veren bölümlerinden mezun olması. B sınıfı ehliyetş olması.

Adayların Vakfın bulunduğu il sınırları içerisinde ikamet etmesi (başvuru tarihinden önceki son bir yıl içerisinde Derince, Körfez ve İzmit ilçelerinden birisinde ikamet etmesi) gerekmektedir.

Görevini yapmaya devam etmesine engel olacak herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması gerekir. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde öngörülen cezanın süresi geçmiş veya af verilmiş olsa bile milli güvenliğe karşı suçlardan, anayasal düzen, bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak. Kasten işlenen suça bir yıl veya daha fazla hapis cezası almaması.

Adaylar yalnızca başvuru koşullarını sağlayan pozisyonlar için online başvuru yapabilirler. Farklı başvurular dikkate alınmaz.

Başvuru Kılavuzu

Aile Bakanlığı kamu personeli alımı