Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

A Milli Takım'ın yıldız isminden bomba derbi yorumu: Fenerbahçe kazanır!

Milli Takım ve Fatih Karagümrük’ün yıldız golcüsü Serdar Dursun, Süper Lig’deki şampiyonluk mücadelesi ve Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serdar Dursun, Fenerbahçe’nin hem derbiyi hem de ligi kazanacağını iddia etti.

Yayın Tarihi: 20.12.2023 16:34
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 16:34

A Milli Takım'ın yıldız isminden bomba derbi yorumu: Fenerbahçe kazanır!

Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak dev derbi öncesi, Fatih Karagümrük’ün golcüsü Serdar Dursun’dan ilginç açıklamalar geldi. Serdar Dursun, Sabah gazetesine verdiği röportajda, şampiyonluk yarışı ve derbi hakkında konuştu.

SERDAR DURSUN’DAN ŞAMPİYONLUK YORUMU

Serdar Dursun,

Serdar Dursun, Süper Lig’de şampiyonluğun Fenerbahçe ile Galatasaray arasında kaldığını söyledi. Serdar Dursun, “Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçiyor. Fenerbahçe’nin kadrosu daha iyi ve daha geniş. Fenerbahçe, şampiyonluğu hak ediyor. Fenerbahçe, ipi göğüsleyecek” dedi.

SERDAR DURSUN’DAN DERBİ TAHMİNİ

Serdar Dursun, 24 Aralık’ta oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yüzde 55 Fenerbahçe’nin lehine sonuçlanacağını tahmin etti. Serdar Dursun, “Derbiyi yüzde 55 Fenerbahçe kazanır. Galatasaray’ın derbiyi kazanma ihtimali çok düşük. Beraberlik daha olası. Fenerbahçe, derbide daha avantajlı. Fenerbahçe, derbiyi kazanırsa, şampiyonluk yarışında büyük bir fark atar” diye konuştu.

SERDAR DURSUN’DAN FENERBAHÇE İTİRAFI

Serdar Dursun

Serdar Dursun, 32 yaşında olduğunu ve 5 yıl daha futbol oynamak istediğini ifade etti. Serdar Dursun, Fenerbahçe’de oynadığı dönemde attığı golleri anımsatarak, şartlar uygun olursa tekrar Fenerbahçe forması giymek istediğini dile getirdi. Serdar Dursun, “Fenerbahçe’de oynamak her futbolcunun hayalidir. Ben de Fenerbahçe’de oynadım ve çok mutlu oldum. Fenerbahçe’de çok güzel goller attım. Fenerbahçe’ye tekrar dönmek isterim. Şartlar oluşursa, neden olmasın?” şeklinde konuştu.

SERDAR DURSUN’DAN ICARDI VE DZEKO’YA MEYDAN OKUMA

Serdar Dursun, Fenerbahçe’nin İsmail Kartal ile hücum futbolu oynadığını ve şu an Fenerbahçe’de olsa Icardi ve Dzeko’yu geride bırakacağını savundu. Serdar Dursun, “Fenerbahçe, İsmail Kartal ile çok iyi bir hücum futbolu oynuyor. Ben de Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın ikinci döneminde forma giydim ve çok gol attım. Şu an Fenerbahçe’de olsam, Icardi ve Dzeko’yu geçebilirdim. Onlar da çok iyi forvetler ama ben de kendime güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Serdar Dursun kimdir? Serdar Dursun, 1991 doğumlu Türk futbolcudur. Fatih Karagümrük’te forvet olarak oynamaktadır. Daha önce Fenerbahçe, Darmstadt 98, Kaiserslautern, Hallescher FC, Paderborn 07, Duisburg ve Bursaspor formaları giymiştir.

Serdar Dursun kaç gol attı? Serdar Dursun, Süper Lig’de bu sezon 16 maçta 9 gol attı. Kariyerinde toplam 246 maçta 88 gol kaydetti.

Serdar Dursun Fenerbahçe’ye dönecek mi? Serdar Dursun, Sabah gazetesine verdiği röportajda, Fenerbahçe’ye tekrar dönmek istediğini ancak bunun için şartların oluşması gerektiğini söyledi. Serdar Dursun’un Fatih Karagümrük ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Serdar Dursun Fenerbahçe-Galatasaray derbisini kimin kazanacağını tahmin etti? Serdar Dursun, 24 Aralık’ta oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yüzde 55 Fenerbahçe’nin lehine sonuçlanacağını tahmin etti. Serdar Dursun, Galatasaray’ın derbiyi kazanma şansının düşük olduğunu, beraberliğin daha olası olduğunu belirtti.

Serdar Dursun Icardi ve Dzeko’yu geçebileceğini söyledi mi? Serdar Dursun, Fenerbahçe’nin İsmail Kartal ile hücum futbolu oynadığını ve şu an Fenerbahçe’de olsa Icardi ve Dzeko’yu geride bırakacağını savundu. Serdar Dursun, Icardi ve Dzeko’nun çok iyi forvetler olduğunu ancak kendisinin de kendine güvendiğini ifade etti.