Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2 yıllık üniversite mezunları hemen başvurabilecek! KPSS 60 puanla personel alımı yapılacak

Yeni bir yıla girmemize sayılı günler kala işsiz vatandaşın can kulağı ile beklediği bir iş haberi de o üniversiteden geldi. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 20.12.2023 19:44
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 19:44

2 yıllık üniversite mezunları hemen başvurabilecek! KPSS 60 puanla personel alımı yapılacak

Yılın bitmesine sayılı günler kala iş arayan vatandaşın umut ışığı olan istihdam haberi bu kez de o üniversite tarafından yapıldı. Detaylar haberimizde…

TOGG

SAMSUN ÜNİVERSİTESİ 17 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Samsun Üniversitesi çeşitli pozisyonlar için 4/B adaylarını işe alıyor. Kota dağıtımı ve başvuru koşulları haberlerde yer alıyor.

Samsun Üniversitesi personel alımı yapıyor. 15 Aralık 2023 tarihli resmî gazetede yayımlanan personel alım ilanına göre Samsung Üniversitesi, boşlukları doldurmak üzere çeşitli alanlarda 17 sözleşmeli personel almayı planlıyor. Bu kapsamda üniversitelerden, ön lisans ve lisans mezunlarından sözleşmeli personel alımı yapılmaktadır.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK POZİSYONLAR:

3 Büro Personel alımı yapılacaktır.

2 Destek Personeli (Bahçıvan) alımı yapılacaktır.

4 Destek Personeli (Temizlik Personeli) alımı yapılacaktır.

8 Koruma ve Güvenlik Personeli alımı yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Şu anda Samsun Üniversitesi'ne personel alımı yapılacaktır. Adayların genel olarak 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" koşulları aranacaktır.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların KPSS'yi tamamlamaları gerekmektedir. Ayrıca yaşlı olmamanız veya bir sosyal güvenlik kurumundan emekli maaşı almamanız da gerekmektedir.

KPSS şartlarına ilişkin olarak adayların 2022 KPSS sınavından lise için P94, ön lisans için P93 ve lise için P94 olmak üzere en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

ALANINA GÖRE KONTENJAN VE ÖZEL ŞARTLARI:

su

su

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurular 15 Mart 2023'te başladı. Başvuru süreci Resmî Gazete'de yayımlandıktan sonra başlar ve en az 15 gün sürer. Başvurular doğrudan üniversitenin resmi web sitesinden indirilebilecek başvuru formu kullanılarak yapılır.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER NEDİR?

Kayıt formu (http://www.samsun.edu.tr adresinden duyurulacaktır.)

Bir adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacak)

Nüfus cüzdanınızın bir kopyası veya e-devlet üzerinden alınmış nüfus kayıt kopyanız.

Eğitim belgenizin bir kopyası (ilanda belirtilen eğitimle ilgili). (Başvuru sahipleri e-devlet üzerinden aldıkları QR kodlu belgeyi kullanarak başvuru yapabilirler. Başvuruya, yabancı üniversite mezunlarının diplomalarının denkliğine ilişkin Üniversite Konseyleri Başkanlığı tarafından verilen bir sertifikanın eklenmesi gerekmektedir. )

Tebliğin açıklama kısmında istenen belgelerin asılları veya kopyaları (Koruma ve Güvenlik Personeli başvurularında “özel güvenlik görevlisi kimlik kartı, sürücü belgesi”, Temizlik Personeli başvurularında “Barkodlu/Karekodlu Hizmet Dökümü”) 6- 2022 KPSS Sınav Sonuç Belgesi. (Başvuru yapılan ilanda belirtilen puan türünde ve kontrol numarası bulunan bir sureti)

Erkek adaylar için askerlik yeterlilik belgesi. (E-devlet üzerinden alınan QR kodlu belge)

Sabıka kaydı belgesi. (E-devlet üzerinden alınan QR kodlu belge)

Boy ve kiloyu gösteren belgeler: Koruma görevlisi başvurusunda bulunulurken ibraz edilmelidir.