Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2 yıl ödeme yapmadan tamamen devlet destekli kredi müjdesi! Başvuran ev sahibi oluyor

Ev almak için konut kredisi almayı düşüne kişiler için devlet destekli kredi imkanı sunulmaya başlandı. Devlet destekli sunulan kredide 2 yıl tek kuruş para ödemeyeceksiniz. 1 milyon TL kredi imkanından siz de faydalanarak ev sahibi olabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 14.05.2024 11:27
Güncelleme Tarihi: 14.05.2024 11:27

2 yıl ödeme yapmadan tamamen devlet destekli kredi müjdesi! Başvuran ev sahibi oluyor

Ev almak isteyenlerin yüzlerini güldürecek bir haber var! Artık devlet destekli konut kredisi ile 2 yıl boyunca ödeme yapmadan ev sahibi olabilirsiniz. Başvuran herkes bu fırsattan yararlanabilir. Toplamda 1 milyon TL'ye kadar kredi imkanı sunulan bu destekle ev sahibi olmak artık hayal değil!

Devlet destekli konut kredisi ile 2 yıl boyunca ödeme yapmadan ev sahibi olabilirsiniz. Başvuruda bulunarak 1 milyon TL'ye kadar kredi imkanından faydalanabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve hemen başvuru yaparak hayalinizdeki evi satın alın. Ev almak isteyenlere harika bir fırsat! Devlet destekli kredi ile 2 yıl boyunca ödeme yapmadan ev sahibi olma şansını kaçırmayın. Başvuru yaparak 1 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilir ve hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için hemen bizimle iletişime geçin. Bu fırsatı kaçırmayın!

Devlet Destekli Konut Kredisi Veriliyor! 

Konut kredisi

Ev almak isteyenler için harika bir fırsat! Devlet destekli kredi sayesinde 2 yıl boyunca ödeme yapmadan ev sahibi olabilirsiniz. Başvurunuzu yapın ve hayalinizdeki eve kavuşun! Ev almak isteyen kişilere Devlet tarafından destekli konut kredisi imkanı sunulmaktadır. Bu kredi sayesinde ev sahibi olmak isteyenler, ilk 2 yıl boyunca herhangi bir ödeme yapmadan evlerine kavuşabileceklerdir. 1 milyon TL'ye kadar kredi imkanından faydalanarak hayallerinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için bankamıza başvurabilirsiniz.