TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TÜRKPA Genel Sekreteri Ramil Hasan ve heyetini kabul etti
Görüşme TBMM'nin resmi sosyal medya hesabından duyuruldu
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Genel Sekreteri Ramil Hasan ile bir araya geldi. Kabulde, TÜRKPA Genel Sekreter yardımcıları Talgat Aduov ve Muhammet Alper Hayali de hazır bulundu.
TBMM'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kabulün gerçekleştiği ve heyetle görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi. Açıklama, kurumlar arası iletişim ve parlamentolar düzeyinde iş birliğinin sürdürülmesine işaret etti.
Bu tür görüşmeler, TÜRKPA ile TBMM arasındaki kurumsal bağların güçlendirilmesine ve parlamenter iş birliği mekanizmalarının işlerliğinin korunmasına katkı sağlıyor. Resmî duyuruda görüşmenin içeriğine dair ayrıntılar paylaşılmadı; ancak kabul, taraflar arasındaki düzenli temasların devam ettiğini gösteriyor.
Öne çıkan isimler: TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TÜRKPA Genel Sekreteri Ramil Hasan, Genel Sekreter yardımcıları Talgat Aduov ve Muhammet Alper Hayali.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Genel Sekreteri Ramil Hasan (sol 3) ve beraberindeki Genel Sekreter yardımcıları Talgat Aduov (solda) ile Muhammet Alper Hayali'yi (sol 2) kabul etti.