Muğla merkezli göçmen kaçakçılığı operasyonunda 13 kişi tutuklandı

Muğla merkezli operasyonda 16 gözaltından 13 şüpheli tutuklandı; operasyonlarda silah, uyuşturucu ve kaçakçılık ekipmanları ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 18.10.2025 18:03
Güncelleme Tarihi: 18.10.2025 18:03

Muğla merkezli göçmen kaçakçılığı operasyonunda 13 kişi tutuklandı

Muğla merkezli göçmen kaçakçılığı operasyonunda 13 kişi tutuklandı

Emniyet birimleri çok illi eş zamanlı operasyon düzenledi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekipleri, düzensiz göçmenleri Muğla'ya getirip konaklama sağlayan ve botlarla Yunanistan ile İtalya adalarına gönderdikleri tespit edilen şüphelilere yönelik çalışma yürüttü.

Çalışma kapsamında Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçeleri ile Aydın, İstanbul ve Balıkesir illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonda toplam 16 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilenler arasında 2 ruhsatsız tabanca, bir miktar uyuşturucu, kesici alet, gece görüş dürbünleri, tekne motoru, uydu telefonu, telsiz, akü ve mazot yer aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 13'ü çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon sırasında gerçekleştirilen faaliyetler, polis kamerası tarafından kaydedildi.

Muğla merkezli göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 16 şüpheliden 13'ü...

Muğla merkezli göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 16 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

Muğla merkezli göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 16 şüpheliden 13'ü...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı