Kaş'ta yağışların ardından güneşli hava sahilleri doldurdu
Turistler denize girip, sahilde vakit geçirdi
Antalya'nın Kaş ilçesinde iki gündür etkili olan yağışların ardından havanın açmasıyla yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Ziyaretçiler özellikle İnceboğaz ve Akçagerme plajlarını tercih ederek yoğunluk oluşturdu.
İlçede ölçülen verilerde hava sıcaklığı 21, deniz suyu sıcaklığı 24 derece ve nem oranı yüzde 41 olarak kaydedildi. Bu koşullar, denize girenler ile şezlonglarda güneşlenenler için elverişli bulundu.
Sahilde yürüyüş yapanlar, deniz manzarasında fotoğraf çekenler ve kumsalda vakit geçirenler renkli görüntüler oluşturdu. Bazı aileler çocuklarıyla denize girerken, birçok kişi sahil kenarındaki yeşil alanlarda piknik yapmayı tercih etti.
İlçe esnafı, güneşli hava sonrası artan hareketlilikten memnuniyet duyduklarını belirtti. Turizm kaynaklı bu canlanmanın yerel ekonomi üzerinde olumlu etkileri olduğu ifade edildi.
Antalya'nın Kaş ilçesinde iki gündür etkili olan yağışların ardından güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, denize girdi.