Honaz Tarım, Kültür, Sanat ve Alışveriş Festivali ilçenin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağladı

Denizli Honaz'da düzenlenen Tarım, Kültür, Sanat ve Alışveriş Festivali, yoğun katılımla ilçe ekonomisine ve tanıtımına önemli katkı sağladı.

Yayın Tarihi: 11.11.2025 09:26
Güncelleme Tarihi: 11.11.2025 09:26

Honaz Tarım, Kültür, Sanat ve Alışveriş Festivali ilçenin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağladı

Honaz Tarım, Kültür, Sanat ve Alışveriş Festivali ilçenin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağladı

Denizli'nin Honaz ilçesinde yoğun katılımla gerçekleşen Honaz Tarım, Kültür, Sanat ve Alışveriş Festivali, ilçe ekonomisi ve tanıtımı açısından önemli bir hareketlilik yarattı. İlçe halkı ve çevre bölgelerden gelen ziyaretçiler festival alanında alışveriş ve etkinlikleri bir arada deneyimledi.

Çeşitli ürünler, yerel esnaf ve sosyal buluşma

Festival kapsamında tarım ürünleri, el sanatları, tekstil ürünleri ve yöresel lezzetler dahil çok sayıda ürün ziyaretçilerle buluştu. Organizasyon, esnafların beklentilerin üzerinde katılım göstermesiyle dikkat çekti; farklı ilçelerden ve Denizli Merkez’den gelen katılımcı yoğunluğu festivalin etkinliğini artırdı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, festivalin ilçenin tanıtımına ve ekonomisine büyük katkı sağladığını vurguladı. Kepenek, "Bu tür etkinlikler ilçemizin hem tanıtımına hem de ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Vatandaşlarımız alışveriş için merkeze gitmeden ihtiyaçlarını buradan karşılayabiliyor. Aynı zamanda bu organizasyonlar sosyal bir buluşma noktası haline geliyor," dedi ve etkinliği sezonluk bir gelenek haline getirmek istediklerini belirtti.

Gelecek planları

Kepenek, kiraz ve cennet elması festivallerinin ardından tarım festivalinin de başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, önümüzdeki yıl "Üzüm Festivalini" de programa dahil edeceklerini açıkladı.

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK, YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞEN HONAZ TARIM, KÜLTÜR, SANAT VE...

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK, YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞEN HONAZ TARIM, KÜLTÜR, SANAT VE ALIŞVERİŞ FESTİVALİNİN İLÇENİN TANITIMINA VE EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLADIĞINI BELİRTTİ.

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK, YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞEN HONAZ TARIM, KÜLTÜR, SANAT VE...

Yazar
EDİTÖR

Hasan Polat

Selam, ben Hasan Polat. 24 yaşındayım, Ankara'dan yazıyorum. aksiyon.com.tr Finans ekibindeyim. Ben yeni nesil finans uzmanıyım; kripto paralar, borsa ve girişimcilik üzerine yoğunlaştım. Risk almayı severim, hızlı düşünürüm ve genç yatırımcılara hitap ederim.