Bist 100
9.645,02 0%
DOLAR
32,56 0,14%
EURO
34,84 0,45%
ALTIN
2.405,16 -0,64%

En İyi 4 Dizüstü Bilgisayar Standı ile Daha İyi Bir Çalışma Deneyimi

İyi bir dizüstü bilgisayar sehpası, ekranınızı rahat ve çalıştırması kolay bir konuma yerleştirebilir.

Yayın Tarihi: 01.10.2021 07:49
Güncelleme Tarihi: 01.10.2021 07:49

En İyi 4 Dizüstü Bilgisayar Standı ile Daha İyi Bir Çalışma Deneyimi

Dizüstü bilgisayarlar varsayılan çalışma cihazı olsa da tüm gün boyunca kamburlaşmak oldukça rahatsız edici olabilir. Neyse ki, bu sorun da bir çözüme sahiptir. İyi bir dizüstü bilgisayar sehpası, ekranınızı rahat ve çalıştırması kolay bir konuma yerleştirebilir.

Nelere Dikkat Edilmeli?

Basit bir amacı olan dizüstü bilgisayarınızı yükseltmek gibi aldatıcı derecede basit bir ekipman için, satın alma kararınızı etkileyecek bazı faktörler vardır. İşte mükemmel dizüstü bilgisayar sehpasını ararken göz önünde bulundurmanız gereken bazı şeyler!

Açı ve Yükseklik

Bir dizüstü bilgisayar standı edinmenin tüm amacı çalışmayı daha rahat hale getirmektir, bu nedenle dizüstü bilgisayarınızın hangi seviyede ve açıda olacağını düşünmek isteyeceksiniz. Eğilme ihtiyacını önlemek asgari düzeyde olmalıdır. Tüm dizüstü bilgisayar sehpaları yükseklik için ayarlanabilir olmasa da çalışmayı daha rahat hale getirmek için en azından ergonomik bir açıda konumlandırılabilirler. Daha uzunsanız ve dizüstü bilgisayarınızın göz hizasına getirilmesi gerekiyorsa, yüksekliği ayarlanabilir bir tane bulmak isteyeceksiniz.

Taşınabilirlik

Hareket halindeyseniz, kafelerde çalışıyorsanız, hatta ara sıra ofiste çalışıyorsanız, taşınabilirlik sizin için önemli bir faktör olacaktır, bu nedenle kolayca katlanabilen ve sırt çantasına sığabilen bir tanesini arayın. Çoğunlukla tek bir yerden çalışanlar için bu, belirleyici bir faktör olmayabilir.

Boyut

Dizüstü bilgisayarınızın boyutunu destekleyebilecek bir stand seçtiğinizden emin olun. Birçok dizüstü bilgisayar sehpası her boyuttaki dizüstü bilgisayara sığabilir, ancak bazıları daha büyük 17 inç ekranları destekleyecek kadar sağlam veya yeterince geniş olmayabilir. Kapak tarafında, bazıları 10 inç’in altındaki daha küçük ekranlara sığacak şekilde ayarlanamayabilir. Son olarak, dizüstü bilgisayar standınız, dizüstü bilgisayarınızı yerinde tutmak için küçük bir dudak içerebilir, bu nedenle daha kalın bir dizüstü bilgisayarınız varsa, yerinde kalacağından emin olun.

Soundance Dizüstü Bilgisayar Standı

Soundance Dizüstü Bilgisayar Standı, standart dizüstü bilgisayar standınız için her kutuyu kontrol eder. Ekonomiktir, sağlamdır ve istediğiniz yüksekliğe veya açıya ayarlanabilir.

En İyi 4 Dizüstü Bilgisayar Standı ile Daha İyi Bir Çalışma Deneyimi

Hatta bir ton eğlenceli renkte gelir, böylece tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Montajı kolay, yalnızca üç parçaya sahiptir, bu da onu taşınabilir kılar. Açık tasarım ayrıca dizüstü bilgisayarınızın aşırı ısınmayı önleyerek kolayca havalandırılmasını sağlar. Alüminyum alaşımı ayrıca paslanmaya karşı dayanıklı olmasını ve uzun süre dayanmasını sağlar.

Soundance Dizüstü Bilgisayar Standı Özellikleri

  • 10-15,6 inç dizüstü bilgisayarlara uyar
  • Uygun fiyatlı
  • Altında klavye için yer
  • Ayarlanabilir değil

SOQOL Dizüstü Bilgisayar Standı

Hemen hemen her bütçeye uyacak bir dizüstü bilgisayar standı arıyorsanız, Soqol dizüstü bilgisayar standı ile tanışmalısınız. Bu uygun fiyatlı stand, dizüstü bilgisayarınızı yeterince yukarı kaldırır, böylece artık kamburlaşmanıza gerek kalmaz. Sağlam bir yapıya ve hemen hemen her dizüstü bilgisayara uyan bir boyuta sahip olan stand, biraz daha fazla kaldıraca ihtiyaç duyan veya dizüstü bilgisayar sehpalarının gerçekten kullanacakları bir şey olup olmadığını görmek isteyenler için harika bir seçenektir.

En İyi 4 Dizüstü Bilgisayar Standı ile Daha İyi Bir Çalışma Deneyimi

SOQOL Dizüstü Bilgisayar Standı Özellikleri

  • Süper uygun fiyatlı
  • Sağlam yapı
  • 10-17,3 inç arası dizüstü bilgisayarlara uyar
  • Çok taşınabilir
  • Ayarlanabilir değil

obVus Solutions Ayarlanabilir Dizüstü Bilgisayar Kule Standı

Birinci sınıf dizüstü bilgisayar standları söz konusu olduğunda, obVus Solutions tarafından üretilen ürünlerden daha iyisi olamaz. Bu sehpanın en iyi özelliği ayarlanabilir olmasıdır. Temelde sizin için çalışan herhangi bir yüksekliğe veya açıya ayarlayabilir, bu da onu bu listedeki en çok yönlü seçeneklerden biri haline getirebilirsiniz. Masanız yeterince yüksekse, kullanırken bile ayakta durabilirsiniz. Ayrıca uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir ve hemen hemen her boyuttaki dizüstü bilgisayarları destekleyebilir. Hepsinden öte, kolay saklama için çöker.

En İyi 4 Dizüstü Bilgisayar Standı ile Daha İyi Bir Çalışma Deneyimi

obVus Solutions Ayarlanabilir Dizüstü Bilgisayar Kule Stand Özellikleri

  • Modern estetik
  • Sağlam tasarım
  • Hemen hemen her yüksekliğe veya açıya ayarlanır
  • Taşınabilir
  • 10 ila 17 inç dizüstü bilgisayarlara uyar
  • Pahalı

Roost Dizüstü Bilgisayar Standı

Dijital bir göçebeye en sevdikleri dizüstü bilgisayar sehpasının ne olduğunu sorun ve Roost Dizüstü Bilgisayar Standı olan en popüler cevaplardan birini alın. Bu dizüstü bilgisayar sehpası, yeterince taşınabilir olmasının yanı sıra bol miktarda ayarlanabilirlik sunar. Hemen hemen her boyuttaki bilgisayara sığma yeteneği, 6-12 inçlik ayarlanabilirlik ve dayanıklı tasarımıyla bu dizüstü bilgisayar sehpası, yolda kullanım için tasarlanmıştır. Elbette, dijital bir göçebe olmasanız bile, Roost‘un çok yönlülüğünü ve işlevselliğini takdir edeceksiniz.

En İyi 4 Dizüstü Bilgisayar Standı ile Daha İyi Bir Çalışma Deneyimi

Roost Dizüstü Bilgisayar Standı Özellikleri

  • Üç farklı yükseklik ayarı
  • Taşınabilirlik için katlanır
  • Çoğu dizüstü bilgisayara uyar
  • Sağlam tasarım
  • Taşıma çantasıyla birlikte gelir
  • Pahalı