Eskişehir'de Karate Kış Okulu 3. Grup: Yenikent'te Eğitimler Devam Ediyor

Eskişehir'de Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda Karate Kış Okulu 3. Grup eğitimleri sürüyor; minikler ve gençler sporla enerjilerini atıyor.

Yayın Tarihi: 12.11.2025 11:25
Güncelleme Tarihi: 12.11.2025 11:25

Eskişehir'de Karate Kış Okulu 3. Grup: Yenikent'te Eğitimler Devam Ediyor

Eskişehir'de Karate Kış Okulu 3. Grup çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Eskişehir'de düzenlenen Karate Kış Okulu 3. Grup eğitimleri, Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda sürüyor. Program kapsamında katılımcılar temel teknikler, kondisyon çalışmaları ve takım disiplinine yönelik pratikler gerçekleştiriyor.

Eğitim ve katılımcı profili

Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen derslere; minikler ve gençler katılıyor. Antrenörler, yaş gruplarına uygun programlarla hem teknik gelişimi hem de fiziksel dayanıklılığı desteklemeye odaklanıyor. Eğitimlerde denge, refleks, esneklik ve mücadele kuralları üzerinde duruluyor.

Programın amacı ve beklenen etkiler

Karate Kış Okulu, gençleri yalnızca fiziksel olarak güçlendirmeyi değil, aynı zamanda spor yoluyla sosyal becerilerini, özgüvenlerini ve disiplinlerini artırmayı amaçlıyor. Program, katılımcıları teknolojiden uzaklaştırıp spor yapmaya teşvik ederek günlük alışkanlıklarda olumlu değişiklikler hedefliyor. Düzenli antrenmanların, çocuk ve gençlerin enerji yönetimi ile sağlıklı yaşam alışkanlıkları üzerinde olumlu etkileri olduğu öne çıkıyor.

Karate Kış Okulu 3. Grup çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor ve programın, katılımcıların hem spor yeteneklerini geliştirmelerine hem de sosyal etkileşimlerini güçlendirmelerine katkı sağlaması bekleniyor.

ESKİŞEHİR'DE KARATE KIŞ OKULU 3. GRUP ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

ESKİŞEHİR'DE KARATE KIŞ OKULU 3. GRUP ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

ESKİŞEHİR'DE KARATE KIŞ OKULU 3. GRUP ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.