Erzincan Cumhuriyet Mahallesi'nde yeni asfaltta göçük: Elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı
Erzincan Cumhuriyet Mahallesi'nde yeni asfaltlanan bir bölümde oluşan göçük sonucu elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı. Olay, gece saatlerinde 405. Sokak'ta meydana geldi.
Olayın ayrıntıları
Edinilen bilgiye göre, kısa süre önce asfalt dökülerek yama yapılan yolda göçük oluştu. Elektrikli bisikletiyle seyir halinde olan M.Ö., yoldaki çukuru fark edemeyerek dengesini kaybetti ve düştü.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan M.Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Vatandaş tepkisi ve risk
Yolun yeni asfaltlanmış olmasına rağmen kısa sürede çökmesi, çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, bölgede benzer kazaların yaşanmaması için yetkililerden kalıcı bir çözüm talep etti. Çukurun hâlâ kapatılmamış olması ise sürücüler için büyük tehlike oluşturuyor.
Beklentiler
Mahalle sakinleri, risk oluşturan noktanın hızlıca onarılmasını ve benzer sorunların tekrarını önleyecek önlemlerin alınmasını istiyor. Yetkililerden konuyla ilgili açıklama veya müdahale bekleniyor.
ERZİNCAN CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE YENİ ASFALTLANAN BÖLÜMDE GÖÇÜK OLUŞTU. ELEKTRİKLİ BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ DÜŞTÜ, YARALANDI. VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ