Bolu'da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Arda Güler adına fidan dikildi

Bolu'nun Mudurnu ilçesi Delice köyünde, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Bolulu milli futbolcu Arda Güler adına fidan dikildi.

Yayın Tarihi: 11.11.2025 16:45
Güncelleme Tarihi: 11.11.2025 16:45

Bolu'da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Arda Güler adına fidan dikildi

Bolu'da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Arda Güler adına fidan dikildi

Bolu'da, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte Bolulu milli futbolcu Arda Güler adına fidan dikildi. Etkinlik, Mudurnu ilçesine bağlı Delice köyünde gerçekleştirildi.

Yangından etkilenen bölgeye yeniden hayat

Delice köyü, 15 Temmuz'da çıkan orman yangınında zarar gören alanlardan biri. Düzenlenen etkinlikte binlerce fidan toprakla buluşturularak bölgenin iyileştirilmesine katkı sağlandı.

Vali Abdulaziz Aydın'ın açıklaması

Arda Güler adına dikilen fidanı diken Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Bugün sevdamız yeşil vatan mottosuyla gerçekleştirdiğimiz 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde hemşehrimiz, ülkemizin gururu Arda Güler kardeşimiz için de bir fidanı toprakla buluşturduk".

Etkinlik, hem yangından etkilenen alanların ıslahına katkı hem de yerel farkındalığın artırılmasına yönelik bir adım olarak kayda geçti.

11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ DOLAYISIYLA BOLU’DA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE, BOLULU MİLLİ FUTBOLCU...

11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ DOLAYISIYLA BOLU’DA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE, BOLULU MİLLİ FUTBOLCU ARDA GÜLER ADINA FİDAN DİKİLDİ.

11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ DOLAYISIYLA BOLU’DA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE, BOLULU MİLLİ FUTBOLCU...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.