Bakan Osman Aşkın Bak, 6. İslami Dayanışma Oyunları için Riyad'da
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 6. İslami Dayanışma Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek milli sporcuların müsabakalarını izlemek ve Al-Janadriyah Hipodromu'nda yapılacak resmi açılış törenine katılmak üzere Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a geldi.
Heyet ve ziyaretin ayrıntıları
Bakan Bak, TBMM Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Başkanı, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ve Türkiye'nin Suudi Arabistan Büyükelçisi Emrullah İşler ile birlikte konakladıkları sporcular köyünde milli sporcuları ziyaret etti.
Buluşmada Bakan Bak, milli sporcularla sohbet ederek durumları hakkında bilgi aldı ve ay-yıldızlı sporculara 6. İslami Dayanışma Oyunları'nda başarılar diledi.
Türkiye, 21 Kasım'a kadar sürecek olan 2025 İslami Dayanışma Oyunları'nda, 20 spor dalında mücadele edecek; 110'u kadın, 102'si erkek olmak üzere toplam 212 sporcu madalya için yarışacak.
GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK, 6. İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARI'NDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK OLAN MİLLİ SPORCULARI ZİYARET ETTİ.